woensdag 24 november 2010

Droge voetjes...!


De in Denemarken alom bekende ontwerpster ILSE JACOBSEN was de oncomfortabele, koude en stinkende rubber laarzen die er te koop waren beu. Ze besloot haar eigen ideale laarzen te ontwerpen voor alle denkbare buitenactiviteiten waar je droge en warme voeten wilt houden.
De met de hand gemaakte laarzen zijn in heel Scandinaviƫ al jaren een begrip. De laarzen zijn van 100 % natuurlijk rubber gemaakt met een uniek stoere, vrouwelijke look in heel veel kleuren.
De binnenkant is katoen gevoerd, waardoor de laarzen warm en comfortabel zijn. Inmiddels zijn er naast het basis model met veters ook fancy, modische modellen ontwikkeld, die subtiel de internationale trends volgen.Ik ben helemaal weg van deze ontwerpster en paar nummer 1 is dan ook al naar mij onderweg! Love Them!!

donderdag 11 november 2010

Bang..!


Na weken met zeurende kiespijn (en met vlagen tegen het plafond...!) wordt vanmiddag mijn kies getrokken... Gisteren heb ik al een behandeling gehad. Geboord, gevuld...maar nog steeds pijn! De tandarts heeft de beslissing genomen dat de kies toch maar getrokken moet worden. Maar ik ben bang. Nooit was ik bang voor de tandarts. Ben bang geworden na alle vreselijke horror verhalen die ik hoor over afgebroken kiezen die operatief verwijderd moeten worden; maak me gek! Nog anderhalf uur wachten...!Wish me luck..!?

woensdag 3 november 2010
Zo leuk deze loper van House Doctor! De loper is gemaakt van kunststof dus ook geschikt voor buiten en voor bijvoorbeeld de badkamer! Of als loper op de trap..!