vrijdag 31 december 2010

Oud & Nieuw Lekkers...!Oliebollen...!Appelflappen...!Gevuld met appel, rozijntjes en nootjes...!Nieuwjaarsrolletjes (kniepertjes) dit jaar zelf gemaakt! Wat is dat leuk werk!Had de smaak te pakken en heb ook Fortune Cookies gemaakt. Een zakje gelukskoekjes met een nieuwjaarswens!Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling!

Tot in het nieuwe jaar!

dinsdag 7 december 2010

10 x Gedachten..!


Pssttt... ik heb (nog net) geen Add hoor maar vond het plaatje zo grappig ;)


Lynda was nieuwsgierig naar 10 van mijn gedachten. Oké Lynda, daar komen ze;

01) Heb zin in snoep!
02) Licht in de bijkeuken brandt nog...!
03) Vegeten vis uit de vriezer te halen... Lekker slim Loon. Snel doen!
04) Kan ik dan ook gelijk het licht in de bijkeuken uitdoen ;)
05) Lijkt wel of het elk uur een graadje kouder wordt buiten....de daarop volgende gedachte; vanavond lekker weer in m'n warme bedje!!
06) Echt zin in snoep!!
07) Wat is het buiten mooi wit. De bomen hebben een laagje ijs en daarop is vanmiddag een beetje sneeuw gevallen. Erg mooi!
08) Wat is het ook een lekker ding die hond van mij!
09) Zie iemand voorovergebogen op de fiets. Ze heeft het koud. Zie het aan haar gezicht. "Hoe sterk is de eenzame fietser die kromgebogen over z'n stuur tegen de wind....." gaat door m'n hoofd....!
10) Actie Loon; nog zo veel te doen!


Zomaar wat dingen die de afgelopen 5 minuten door mijn hoofd schoten. Nu is het de bedoeling dat ik vraag naar 10 gedachten van 3 bloggers. Oke komt ie;

Ben benieuwd naar de gedachten van;

Anja van Thuis bij Anja (die ik vanochtend al vroeg aan de telefoon had met een heel bijzonder gevalletje...)

Pauline van Logement it Foarhûs die ik vorige week heb mogen ontmoeten (samen met haar kleindochter die helemaal in de ban was van Sinterklaas!!)

Heidi van La Flotte; haar hoofd móet op het moment wel bommetje vol zitten met allemaal ideetjes voor leuke kerstdecoraties!

Dan voor alle mensen die voor aanstaande vrijdagavond nog geen plannen hebben; van 17.00 uur tot 21.00 uur is er een leuke kerstmarkt in Hoogkerk aan de Kerkstraat (bij de tapijthal). Hapjes, drankjes en leuke kraampjes (Tierlantijn; present!)
zondag 5 december 2010

XMAS Boys...! II
XMAS Boys...! I

En...het was een heerlijk avondje; dank jullie wel allemaal!

De jongens willen natuurlijk best kerstversiering maar dan wel graag een beetje STOER! Stoer zijn ze wel toch deze rendieren? Robin een zwarte, Arnout een witte!