donderdag 28 april 2011

Tierlantijn is Jarig!!!

Goedenavond,

Tierlantijn bestaat op 30 april alweer 5 jaar! Dit laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan! Dat wordt gevierd!!

Het aankomende weekend mag u met ons mee feesten en ontvangt u maar liefst 20% korting* op de hele collectie! Deze actie geldt 3 dagen, van vrijdag t/m zondag.
Tijdens deze 3 dagen vindt u in de afdeling "aanbieding" 3 TOP aanbiedingen. 3 Artikelen uit de nieuwe collectie voor een stuntprijs!


Tevens ontvangt u bij iedere pakketpost bestelling een leuke attentie en een luxe PTMD Shopper!


Op deze 3 dagen bent u natuurlijk ook van harte welkom in de keet!


Via deze weg wil ik u bedanken voor 5 jaar Tierlantijn, het leuke contact en uw enthousiasme! Dank u wel! Op naar de volgende 5 jaar!
Een heel fijn weekend en graag tot ziens!


Groetjes, Ilona


* De korting is niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen en op de aankoop van cadeaubonnen.

woensdag 20 april 2011

Groene vingers...!

Net als veel mensen ben ik met dit zonovergoten weertje veel in de tuin te vinden. Vanochtend op de schop gestaan en klimop gepoot. Ze staan nog heel mini te zijn maar ik hoop, door ze goed te verzorgen (en ze zelfs af en toe bemoedigend toe te spreken) ze snel het hek dat tussen mijn buren en mij staat mooi dicht maken! De tuin is nu nog een redelijke ruïne maar een beginnetje is gemaakt. Zo plantte ik vorige jaar een border met Hortensia Annabel, plaatste ik een hek tussen tuin en weiland en kreeg ik een stoere schutting van steenschotten! Binnenkort schiet ik wat kiekjes!Bij plaatjes als deze krijg ik helemaal zin om met m'n handen in de aarde te wroeten! Plantjes stekken. Van een zaadje tot een prachtige plant...!

vrijdag 15 april 2011

Bladeren...

Ik heb mezelf voorgenomen om wat sneller in de bladen te duiken. Dit nadat ik deze week even lekker voor de "nieuwe" Seasons ging zitten. Toen ik het blad opensloeg zag ik sneeuw en ijsschotsen voorbijkomen... Omdat ik al helemaal het zomergevoel te pakken heb kon ik deze afbeeldingen niet zo goed plaatsen tot ik op de cover zag dat dit het januari nummer was...! Toen vandaag de VT-Wonen op de mat lag ben ik er direct lekker voor gaan zitten. Kijken jullie mee in de VT?
Een stoere jongenskamer! Leuk!Mooi het dekbedovertrek met een zwart/wit streepje!Heb iets met trappen. Deze mooi dekkend wit en open!Verliefd op het vlinderstoeltje met vacht! Om heerlijk in weg te kruipen! Je ziet nog net een klein stukje van de Vide..!Oude tafel met nieuwe krukjes. Deze modelletjes heb ik ook in de winkel en ze zijn zó leuk! Ala Tolix maar voor een liever prijsje!Lekker veel kussens op bed! En zie je de wanna have lampjes van HD Marion..;)Om je kids en/of man te laten weten dat je de boterhammetjes weer met liefde voor ze bereid hebt... Ik vind ze leuk!!

Allemaal een heel fijn weekend!