zaterdag 23 juli 2011

Stokrozen...!

Ondanks dat mijn tuin nog een beetje een bouwval is geniet ik toch volop van het kleine beetje tuin dat ik er al van gemaakt heb. Zo kocht ik een paar maanden geleden kistjes vol zwarte stokrozen. De eerste rozen die uitkwamen bleken zuurstokroze... daarna volgden een paar witte (ook mooi!!). Ik had niet meer verwacht dat er ook nog zwarte zouden komen maar ja hoor...! Ik vind ze zo mooi en geniet er zo van elke keer dat ik er langs loop...!Prachtig zijn ze hé?En nog heel veel knoppen...!

Fijn weekend!

vrijdag 15 juli 2011

Kijken jullie mee..?

Vandaag viel de nieuwe ariadne at Home op de mat. Een heerlijk nummer om in weg te dromen...


Een gezellige keuken. Zie dan dat leuke zoldertje met die leuke manden en met dat nog leukere kleine raampje...!Ik zie mezelf al helemaal liggen in deze heerlijke hangmat. Kijk dat uitzicht!! Als ik dan helemaal uitgerust ben aanschuiven voor de lunch...(zie alleen wat stengeltjes selderij trouwens...! ;))Na de lunch even opfrissen onder de buitendouche. Ja, ja, ik heb een levendige fantasie..! ;)Manden. Véél manden! Kun je nooit genoeg van hebben als je zo'n verzamelaar bent als ik!


Zo leuk deze klapstoeltjes! Ik heb er ook een aantal in de winkel. Echte oude uit India! De wegwijsborden (heet dit zo?) zijn leuk om zelf te maken!

De VT-Wonen ligt nog in folie op me te wachten...!