zaterdag 24 december 2011

Merry Xmas!!!


Alle boodschappen zijn in huis en ben druk in de weer met de voorbereidingen van het kerstdiner van vanavond. Mijn familie komt over een paar uurtjes gezellig aanschuiven. Mijn jongste broer moeten we missen dit jaar. Hij viert kerst bij zijn viendin in Mexico. Feliz Navidad Maru & Tjaard en Maru!

Het huis is, op wat verf en opruimklusjes na, weer redelijk op orde na de brand en de boom staat. Mochten we ons nog vervelen dan zoeken we in het kader van #nogalverslaafdaanscrabbelenwordfeud wat mooie woorden in de boom :)

Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen; Geniet!!

dinsdag 6 december 2011

Hectiek!

November; Wat een hectiche maand...

Zo werd Tierlantijn een aantal keren genoemd in zowel het VT-Wonen decembernummer als in de VT-Wonen Winterpret special. Voor degenen die deze edities nog niet gezien hebben; een absolute aanrader! Heerlijk veel winter(kerst)inspiratie! Echt genieten...!

Zo organiseerden wij het jaarlijks "kerstopenhuis". De drukte van de voorbereidingen en de super gezellige dag zijn al weer geschiedenis. Ik kijk terug op een zeer geslaagde dag...!Zo woedde er een brandje in mijn huis met alle vervelende gevolgen van dien...!Van bloggen komt door de hectiek niet veel. Ik neem wel een kijkje op jullie blogs en wat is het allemaal al lekker in kerstsfeer! Ondanks de rommel toch ook een beetje kerstsfeer hier in huis...! Thanx to Marion die me een pakketje stuurde als pleister op de (brand) wond ;)